RAGS Store on nyt myös Lounge

RAGS myymälä Rotuaarilla on muuttunut ja kehittynyt vuoden aikana paljon. Tätä työtä jatkamme edelleen, mutta tässä vaiheessa voimme jo esitellä yhden uudistuksemme. 

Persoonallisen vaatevalikoimamme lisäksi löydät meiltä nyt myös tilan rentoutua ja viettää aikaa niin yksin kuin ystävien kanssa. Olemme rakentaneet myymälän yhteyteen viihtyisän Loungen, jossa voit nauttia kahviotuotteista sekä miedoista alkoholijuomista ostostesi yhteydessä. Loungeen voit tulla viihtymään ihan ilman ostostarpeitakin. Myös puolison odottaminen sovituskopista sujuu huomattavasti verkkaisemmin viini- tai olutlasi kädessä. 

Lounge on auki aina kun myymäläkin. Tarjolla on joensuulaisen paahtimon, Unison Coffee, laadukkaita kahvituotteita. Lisäksi löytyy Pauliina Rundgrenin tee-valikoima Mikkelistä. Pauliinalta löytyy teemakujen lisäksi upeita teesiivilöitä hifistelijöille. 

Alkoholituotteissa vakiovarustukseen kuuluvat kuohuviini, valko- ja punaviini sekä erilaiset oluet. Kausittain voi tarjolla olla muutakin extraa. Sisäpiiriläisille on oma erikoishinnasto, joten siihen piiriin kannattaa liittyä ihan vain jo tämän edun vuoksi.  

Loungen ajatus tulee vieläkin tästä hieman kehittymään, kunhan vain ehdimme toteuttaa. Myös mukavia tapahtumia on luvassa jo heti kesän korvalla.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.