DEDICATED - Vastuullista muotia hauskasti

Uusin merkkimme Dedicated tulee Ruotsista. Se on toiminut vastuullisen muodin tuottajana jo vuodesta 2006. Luonnon lisäksi merkki on ystävällinen myös lompakolle. Brändin vaatteet erottuvat massasta, ne ovat persoonallisia ja hauskoja. 

DEDICATED MANIFESTI

Kaikki yrityksen toiminta on läpinäkyvää kuluttajalle; valmistamiseen käytetään vain luomupuuvillaa, hamppua tai kierrätettyjä materiaaleja, myös tehtaiden työoloja valvotaan tarkasti. Tuotteet suunnitellaan Ruotsissa ja valmistetaan yhteistyökumppanin tehtaalla Intiassa. 

Toimialamme on vastuussa noin 8 prosentista maailmanlaajuisista kasvihuonekaasuista. Pukeutuminen muodikkaasti tai persoonallisuutta heijastavalla tavalla on inhimillistä, eikä se todennäköisesti muutu. Tämä tarkoittaa, että meidän on muutettava tuotantokäytäntöjämme mahdollisimman kestäviksi.

Pyrimme keskittymään nykyaikaiseen ja ilmeikkääseen arjen muotiin, jotta asiakkaalla ei olisi estettä siirtyä käyttämään kestävämpiä vaatteita. Tarjoamme tuotteita kohtuulliseen hintaan, jotta ne ovat valtaosan saatavissa. Suunnittelemme aina kestäviä ja käytännöllisiä vaatteita, jotka pysyvät kauniina ja käytössä mahdollisimman pitkään. 

Käytämme aina orgaanisia luonnonkuituja, tai kierrätettyjä synteettisiä kuituja, kun se on tarpeen tuotteen suorituskyvyn kannalta, vähentääksesi CO2-vaikutusta sekä estääksesi haitallisten kemikaalien leviäminen ja makean veden tuhoutuminen. Varmistamme mahdollisimman hyvän läpinäkyvyyden toimitusketjussamme ympäristö- ja sosiaalisten riskien minimoimiseksi.

"Työskentely luotettavien ja uskottavien sertifikaattien kanssa on tärkeä osa yritystämme. Osoittaa, että suhtaudumme tosissamme kestävän kehityksen tehtävään. DEDICATEDilla on Reilun kaupan lisenssi, se on GOTS-sertifioitu ja PETA-hyväksytty vegaani."

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.