Oulu mukanasi - Mika Oulun taidenäyttely Ragsissa

Oulu mukanasi - Mika Oulun taidenäyttely valloittaa kaupungin ainutlaatuisella tapahtumalla!

Oletko valmis uppoutumaan Oulun kulttuurisen sydämen sykkeeseen?  Tervetuloa mukaan tapahtumaan, jossa Oulu kuuluu kaikille ja taide herättää kaupungin henkiin!

Vaateliike Rags ja taiteilija Mika Oulu yhdistävät voimansa ja luovat uudenlaisen kaikille avoimen taidetapahtuman, jossa yhdistyvät kuvataide, nykytanssi ja lavarunous.

Taidenäyttelyn avajaistapahtumassa perjantaina 16.6. klo 18.00 – 01.30 on esillä Mika Oulun kuvataideteoksia, jotka kertovat tarinoita Oulusta ja heijastavat kaupungin villiä, vapaata ja kulttuuri-ilmastonmuutokseen valmista luonnetta.  Taiteilija haastaa katsojan myös Oulun murteen maailmaan: Ossaakkonää raatata niinku oululaine? 

Avajaisissa nähdään Eerika Arposalon nykytanssiesitys, joka ammentaa inspiraatiota esillä olevasta taiteesta.  Lajune esittää taideteoksiin liittyvää lavarunoutta ja DJ Pekka Peni pitää huolen siitä, että musiikki soi koko illan.

Rags juhlistaa avajaisia myös Oulu-aiheisen Rags-oluen lanseerauksella.  Tapahtumassa on myynnissä taiteen lisäksi myös tuotteita, jotka antavat kaikille mahdollisuuden ostaa mukaan pienen palan Oulua.

Tuu nääki Ragsiin, Kirkkokatu 23-25 perjantaina 16.6. klo 18!

Taidenäyttely avoinna heinäkuun loppuun. 

 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.