FRENN rantautuu RAGSiin

Antti Laitinen ja Jarkko Kallio perustivat FRENNin Helsingissä vuonna 2013 halusta uudistaa miestenvaatteen jäykkiä perinteitä kohti rentoa tyylikkyyttä ja läpinäkyvyyttä. FRENN panostaa huippulaatuun yhdistettynä mukavuuteen ja monikäyttöisyyteen. Pitkäikäiset FRENNin tuotteet taipuvat saumattomasti työstä vapaalle.

Hankimme kankaat Suomesta, Italiasta, Portugalista ja Liettuasta. Suurimmalle osalle kankaista on myönnetty Öko-Tex 100 –sertifikaatti. Denim-mallistossa ja t-paidoissa käytetään GOTS–sertifioitua luomupuuvillaa. Tuotteet ommellaan lähituotantona Virossa ja Liettuassa, missä lainsäädäntö takaa työntekijöille asianmukaisen palkan ja turvalliset työolot. Käymme tarkistamassa itse jokaisen tehtaan ennen yhteistyön aloittamista. Kaikkien tuotteiden valmistusmaa sekä yhteistyökumppani tehtaan nimeä ja osoitetta myöten on kerrottu avoimesti yrityksen nettisivuilla.

Kehitämme FRENNin mallistoja niin, että ajattomia klassikoita on helppo yhdistellä laadukkaisiin sesonkituotteisiin. Jatkuvuus ja monikäyttöisyys ovat pitkäikäisen ja vastuullisen vaatekaapin kulmakiviä. Teemme FRENNistä pohjoismaiden vastuullisinta miestenvaatemerkkiä, jonka laatuun ja viestiin asiakas voi luottaa

RAGS Pohjois-Suomen ainoa jälleenmyyjä

Olemme Ragsissa todella innoissamme tästä uudesta yhteistyötä. Vähän turhankin pitkään on asiaa Jarkon ja Antin kanssa mietitty, mutta nyt on aika laittaa tuulemaan. Tässä työssä parasta, teidän asiakkaiden lisäksi, ovat mahtavat yhteistyökumppanit ja tuotteet, joita voimme teille tarjota.

Meille tärkeintä on, että
🔲 myymämme tuote on laadukas ja vastuullisesti tuotettu,
🔲 sitä ei saa heti viereisestä, eikä muistakaan lähialueen putiikeista,
🔲 tyyli on persoonallinen ja
🔲 henkilökemiat synkkaa myyjäosapuolen kanssa.

FRENNin kanssa voimme laittaa tyytyväisinä ruksin jokaiseen yllä olevaan ruutuun. Aivan huippuja tyyppejä, joita pääsette myymälässämme tapamaan vielä tämän kevään aikana.

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.