Lupa loistaa, Bling on päivän sana

Pikkujoulukausi on meneillään, uuden vuoden vastaanotto on tulollaan. Ja toisaalta eipä sillä väliä, koska bling kuuluu tänä talvena aivan jokapäiväiseen pukeutumiseen. 

Paljetteja saa todellakin nyt näkyä arkivaatteissa. Jos kuitenkin pelottaa olla kokonaan kimaltava glitterpallo, niin yhdistä paljettivaate esimerkiksi arkisempiin farkkuihin ja Uggeihin. Näin paljetit toimivat sopivasti piristävänä voimana asukokonaisuudessasi. 

Juhlaan pukeudutaan nyt oikein kunnolla säihkyen, nyt otetaan ilo irti kaikista niistä kemuista, mitkä on jääneet parin vuoden aikana mahdollisesti juhlimatta. Asussa saa olla myös pitkää helmaa sekä läpinäkyvyyttä. Talven 2022-2023 juhlat suorastaan kaipaavat paljettien tuomaa iloa pukeutumiseen.

Syksyn sekä juhlakauden ajankohtaisin ja helpoin asukombo on yksinkertaisesti jakkupuku. Mallillakaan ei ole niin väliä, tänä talvena käy oikeastaan kaikki.. Valintasi voi olla rento ja ylimitoitettu, miehesi vaatekaapilta lainatun näköinen puku tai minimittaisen jakun ja tiukkojen housuja yhdistelmä. Kun saavut juhliin (tai töihin) housupuvussa, olet varmasti ajankohtaisesti pukeutunut. Yhdistä vielä kauden trendit; paljetit ja glitter housupukuusi, niin käännät takuuvarmasti ihailevat katseet puoleesi. 

Äläkä missään nimessä ajattele, että jos ostat paljetteja, niitä ei enää joulukuun jälkeen voi käyttää. Kevään juhlat ja kesä on vasta tulossa. 

 Katso ainakin nämä herkut valikoimastamme: 

Gestuzin joustavat materiaalit tekevät juhlimisesta niin rentoa kuin se oloasussa voisi olla: Mekko / Haalari

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.