NOPEAT TOIMITUKSET, PAIKALLISNOUTO OULUSSA. ILMAINEN TOIMITUS YLI 150 EUR TILAUKSILLE.

Lupa loistaa, Bling on päivän sana

Pikkujoulukausi on meneillään, uuden vuoden vastaanotto on tulollaan. Ja toisaalta eipä sillä väliä, koska bling kuuluu tänä talvena aivan jokapäiväiseen pukeutumiseen.

Paljetteja saa todellakin nyt näkyä arkivaatteissa. Jos kuitenkin pelottaa olla kokonaan kimaltava glitterpallo, niin yhdistä paljettivaate myös arkisempiin farkkuihin ja Uggeihin. Näin paljeti toimivat sopivasti piristävänä voimana asukokonaisuudessasi.

Juhlaan on nyt oikein säihkyen, nyt tulee ilo irti niistä kemuista, mitkä on jääneet parin vuoden aikana järjestyksen juhlimatta. Asussa saa olla myös pitkää helmaa sekä läpinäkyvyyttä. Talven 2022-2023 juhlat suorastaan ​​kaipaavat paljettien tuomaa iloa pukeutumiseen.

Syksyn sekä juhlakauden ajankohtaisin ja helpoin asukombo on keski jakkupuku . Mallillakaan ei ole niin väliä, talvena käy kaikki.. Valintasi voi olla rento ja ylimitoitettu, miehesi vaatekaapilta lainatun näköinen puku tai minimiisen jakun ja tiukkojen housuja yhdistelmä. Kun saavut juhliin (tai töihin) housupuvussa, olet ajankohtaisesti pukeutunut. Yhdistä vielä vuoden trendit; paljetit ja glitter housupukuusi, niin käännät takuuvarmasti ihailevat katseet puoleesi.

Äläkä nyt nimessä ajattele, että ostat paljetteja, jos ei enää joulukuun jälkeen voi käyttää. Kevään juhlat ja kesä on vasta tulossa.

Katso paljon herkut valikoimastamme:

Gestuzin helpot materiaalit juhlimisesta niin rentoa se oloasussa voisi olla: Mekko / Haalari

0 kommenttia

Jätä kommentti

Kaikki blogikommentit tarkistetaan ennen julkaisua