ragsbeauty
Pukeutuminen ja tyyli eivät ole täydellisiä ilman hyvinvoivaa ja hehkuvaa ihoa. Valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi: tehokkaat ihonhoitotuotteet, ravitsevat vartalovoiteet ja kauniit meikit, jotka korostavat parhaita puoliasi. Tule mukaan matkalle kohti kauneutta ja itsevarmuutta - tutustu valikoimaamme ja löydä uusia tapoja täydentää omaa tyyliäsi ja hoitaa ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla.
Alla olevasta linkistä pääset meidän omaan Nu Skin verkkokauppaan. Nämä tuotteet ovat ostettavissa tällä hetkellä vain verkosta. Saat tarvittaessa opastusta ja neuvontaa Sannalta WhatsAppilla numerosta 050 3024 244. 

Seuraa someamme ja tilaa uutiskirjeemme, jotta saat tietoa kauneusilloistamme. Voit myös toivoa omaan yksityisiltaasi lisänä Nu Skin esittelyn. 
IMG_8716

Täysin uudenlainen kylpyläkokemus kotona

Suunniteltu iholle, jolla näkyy selluliittia. Auttaa kiinteyttämään ja muotoilemaan ihoa näkyvästi ja tekee näin ihosta hehkuvan ja sileämmän näköisen. 

Auttaa parantamaan verenkiertoa ihon eri ja niitä yhdistävissä kudoksissa sen ansiosta, miten laite liikkuu iholla ja auttaa hieromaan ihoa.

Auttaa vähentämään ihon turvonnutta ulkonäköä ja silottamaan ihon ilmettä manuaalisen hierontaliikkeen avulla.

Tarjoaa loistavan manuaalisen hieronnan ennen ja jälkeen kuntoilun. ageLOC Body Serum 

on tarkoitettu käytettäväksi ageLOC WellSpa iO -laitteen ja raikastavan hoito-ohjelman kanssa, ja se on suunniteltu iholle, jolla näkyy selluliittia. Se tukee ihon näkyvää muotoilua, kirkkaampaa ihoa ja ihon parempaa yleistä ulkonäköä.
Nayttokuva_2024-3-14_kello_14
Nayttokuva_2024-3-14_kello_14


ageLOC Body Activating Gel 

jättää iholle viilentävän tunteen rikastavan ja rentouttavan ageLOC WellSpa iO -rutiinin yhteydessä. Se on suunniteltu käytettäväksi yhdessä ageLOC WellSpa iO -laitteen kanssa