Ugg: Miksi kaikki rakastavat niitä (ja miksi sinunkin pitäisi!)

Uggit, nuo pehmeät ja tyylikkäät jokatyypin kaupunkitohvelit.. Näyttää siltä, että kaikki rakastavat niitä, ja hyvästä syystä! Ne ovat supermukavat jalassa ja täydelliset sekä kylmään että lämpimään säähän. 

Tässä on vain muutama syy, miksi sinunkin pitäisi rakastaa Uggeja: 

1. Mukavuus 

Uggit on valmistettu lampaan nahasta, joka on luonnostaan pehmeää ja mukavaa. Siksi ne ovat ihanteelliset pidemmällekin jalkapatikalle, kenkä ei varmasti hierrä eikä paina. Lisäksi villavuori pitää jalkasi lämpiminä talvella ja viileinä kesällä. Kesällä kannattaa käyttää Uggeja ilman sukkaa, jotta iho on suoraan villavuorta vasten. 

2. Monipuolisuus 

Uggit voi pukea melkeinpä mihin tahansa tilaisuuteen. Yhdistä ne farkkujen ja t-paidan kanssa rentoon lookiin tai pue ne hameen ja puseron kanssa. Kummallakin tavalla käännät varmasti päitä. Lähes kaikki Ugg-mallit sopivat niin miehille kuin naisille

3. Kestävyys 

Koska Ugg-kengät on valmistettu laadukkaasta lampaan nahasta, ne ovat todellakin pitkäikäiset. Oikealla hoidolla ne kestävät helposti vuosia. Uggin hoitoon tarkoitettuja välineitä löytyy mm. RAGSin myymälästä Rotuaarilla. 

4. Persoonallisuus 

Uggilla on aivan oma tyylinsä. Toisin kuin muita kenkiä, niitä ei voi oikeastaan verrata mihinkään muuhun markkinoilla olevaan. Tämä saa ne erottumaan joukosta auttaa sinua luomaan oman uniikin tyylisi. 

5. Edullisuus 

Korkeasta laadustaan huolimatta Uggit ovat itse asiassa erittäin edullisia verrattuna muihin nykyisin markkinoilla oleviin merkkeihin. Uggit kestävät vuosia, joten uusiin kenkiin ei tarvitse heti kohta olla sijoittamassa uudelleen. 

Halpoja kopioita on ketjuliikkeet pullollaan, älä vain sekoita näitä aitoon ja kestävään Uggiin. 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.