Osta hänelle joka tarvitsee, auta meitä selviämään

Tarvitsemme apua ja haluamme auttaa!

Tilanne on se, että meillä ei käy asiakkaita. Kulut juoksee, vuokrat pitää maksaa ja henkilöstö on lomautettuna. Verottaja huohottaa niskaan ja silmukka kaulan ympärillä kiristyy. Näin on nyt menty jo vuosi! Asiakasvirta tukahdutetaan rajoituksilla ja myymälöidemme lisäksi koko vaateala muiden palvelualojen ohella tekee hiljaista kuolemaa.

Vuoden aikana on suljettu 260 kotimaista kivijalkamyymälää ja työtä vaille on jäänyt n. 7.000 vaatealan ammattilaista. Ymmärrämme myös asiakkaitamme. Vaatteita ei yksinkertaisesti tarvita tällä hetkellä. Olemme kuitenkin huolissamme, kun kasvava joukko ihmisiä on vailla toimeentuloa ja jo aiemmin yhteiskunnan rattaista pudonneet ovat entistäkin heikommassa tilanteessa. Osalla ei ole varaa elämän välttämättömyyksiin kuten esimerkiksi puhtaisiin vaatteisiin!

Olemme päättäneet lahjoittaa 3000 Eurolla varastossamme seisovia vaatteita niille ketkä niitä todella tarvitsevat. Haastamme sinut, yrityksesi ja ystävät mukaan kampanjaamme.

Osta hänelle, joka tarvitsee ja auta samalla paikallista putiikkia selviämään! 

Kampanjaan voit osallistua ostamalla lahjakortin haluamallesi summalle tai valitsemalla itse lahjoitettavat vaatteet. Mikäli valitset lahjakortin, me huolehdimme sen käytöstä ja valitsemme lahjoitukseen menevät vaatteet varastostamme. Jos valitset lahjoitettavat tuotteet itse, merkitse kassalla nouto (local pickup) sekä kirjoita alekoodille varattuun paikkaan AUTA. Osallistua voit sekä myymälässä että verkkokaupassa. Seuraa kampanjamme edistymistä somessa @rags.fi.

Teetkö lahjoituksen yrityksesi nimissä? Ole maksun jälkeen yhteydessä sanna@rags.fi, niin kirjoitamme sinulle lahjoituksesta asianmukaisen kuitin. 

Jätä kommentti

Kaikki kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.